Kokjo Foto

Vi ved, at årets skolefoto er vigtigt for jer…


Erfarne fotografer og håndlavet kvalitet
Vi er så stolte af vores håndlavede kvalitet, som bliver produceret i vores hus i Svendborg. Det sikrer, at vi har en hurtig leveringstid og at vi hurtigt kan få bestillinger produceret og afsendt.
Vores dygtige og professionelle fotografer kender vejen til det gode studieportræt – og ikke mindst det årlige gruppefoto. Vi bestræber os på, at det altid er den samme fotograf, der fotograferer jeres børn. Det skaber tryghed hos børnene, at det er det samme velkendte ansigt, der kommer hvert år. Tryghed giver dejlige smil og gode billeder. 

Den gode oplevelse giver de dejligste smil
Vores primære mål er at gøre det til en god og sjov oplevelse at blive fotograferet. Vores fotografer leger gerne med børnene, skaber smil og gode grin og får de bedste udtryk frem. 

Fotografen hjælper selvfølgelig med at håret og tøjet sidder rigtigt, så I får nogle dejlige billeder. 

Samarbejdet med skolerne
Vi vægter højt det samarbejde, vi har med skolerne omkring skolefotograferingens forløb og er meget taknemmelige for det gode samarbejde vi har med personale og forældre. Vi lægger stor vægt på, at det skal være så nemt for skolerne som muligt. Fotodagen foregår i en rolig og afslappet atmosfære med en fotograf, der altid er i godt humør og sætter den gode oplevelse i højsæde. 

Kokjo Foto

Fotoaftale uden binding

Dvs. skolen ikke er bundet af en aftale med os i flere år, som ved mange andre skolefotofirmaer. Vi satser på kvalitet og tillid. 

Tilmeldingssedlen

Inden fotodagen

Inden fotodagen, får eleverne en tilmeldingsseddel med hjem. Sedlen er personlig og indeholder lidt info og jeres egne adgangskoder til vores webshop, hvor I kan se og købe billeder.

Tilmeld jer til fotograferingen ved at udfylde og afrive den nederste del af sedlen. Den skal afleveres til fotografen på fotodagen.   

Oplysningern på sedlen bruger vi til, at kunne fortælle når der nyt omkring dine billeder. 

Tilmelding på fotodagen

Ønsker I, at vi skal tage lidt ekstra billeder af jeres børn, skal I udfylde den nederste del af sedlen.
Den skal afleveres til fotografen på fotodagen.

Har I mistet sedlen

Ting har det med at blive væk. Mister I sedlen med koderne, kan du skrive til os på mail knappen her nederst på siden. 


Husk at fortælle os:
Skolens navn

Elevens navn

Hvilken klasse eleven går i

Dit mobilnummer

Så sender vi dig en sms med jeres koder og link. 

Hvis vi ikke får en tilmelding fra jer

Modtager vi ikke tilmeldingssedlen, fotograferer vi kun eleverne til skolebrug.
I vil selvfølgelig altid kunne bestille klassebilledet og også se og evt. bestille de billeder, vi har taget af eleven til skolen…også selvom I ikke har afleveret tilmeldingsseddel.

Vi vil dog opfordre jer til at oprette jer i systemet, så har vi meget nemmere ved at hjælpe jer, hvis der bliver behov for det. 

Hvordan opretter man sig som bruger?

Hvis I opretter jer som bruger på bestilling.kokjo.dk (brug de koder, der står på sedlen) sender vi jer en sms eller mail, når billederne er klar. Vi vil opfordre jer til at oprette jer, da det vil gøre det meget nemmere for os, at informere og komme i kontakt med jer…Bare rolig! I vil ikke høre fra os ret tit. Kun når vi har noget vigtigt at fortælle om jeres billeder. 

Et særligt tilbud til jer der bestiller inden 10 dage

Hvis I opretter jer som bruger på bestilling.kokjo.dk (brug de koder, der står på sedlen), sender vi en sms til jer, når billederne ligger klar i vores webshop. 

Bag på sedlen finder I et helt særligt tilbud til jer, hvis vi modtager jeres bestilling indenfor 10 dage. Benytter I jer af tilbuddet, sender vi billederne til skolen, hvor de deles ud. På den måde slipper I for at betale porto og ekspeditionsgebyr.

Hvis I ikke når at benytte jer af tilbudet

Når I ikke, at benytte jer af tilbuddet, kan I selvfølgelig stadig se og bestille billeder. Når tilbuddet er udløbet, åbner webshoppen op for andre muligheder og andre priser. Billederne vil blive sendt til hjemmeadressen med porto og ekspedition.

Hvad koster det?

Det koster ikke noget, at få børnene fotograferet på skolen. I betaler kun for de billeder I bestiller. Der er ingen forudbestillinger eller købetvang. 

Søskendebilleder

Hvis skolen giver tilladelse til det, tilbyder vi søskende billeder.

Søskende billederne kan ses, når man logger ind på et af børnene.

Fotografen laver gerne lidt fis med børnene på et par af billederne, så der bliver nogle anderledes og sjove billeder også.

Kokjo Børnefoto

Signatur

Vi har signatur på billederne

Udover at alle producenter har navn på deres produkter, så har vi som professionel fotografvirksomhed også navn på vores produkter, fordi vi følger gældende lovgivning på området.

Gældende danske love p.t. er Ophavsretloven §7 stk. 1, §74 stk. 1 og 2 samt den danske Momslov §69 stk. 4 pkt. 6

Signaturen signalere at der er tale om et stykke ægte håndværk, lavet af en rigtig fotograf/fotografvirksomhed og ikke af en privat person/amatørfotograf.
Derfor alle kunstværker og portrætfotografier er signeret. Endeligt er det også med til at blåstemple billedet/værket og tydeligt vise, at det er et håndværksmæssigt arbejde og at vi står ved og anerkender det.

Kan man få leveret billederne uden signatur?

Nej!
Men det er muligt at vælge at få signaturen
bag på billedet i stedet for.
Vælg “Signatur og årstal bagpå” når du bestiller i webshoppen.

Vigtigt! Hvis det er til gave til bedsteforældre / ældre generationer, så tjek lige med dem inden du bestiller, da de helst vil ha fotografens navn og årstal foran på billederne.

Alle digitale filer leveres altid med signatur (da der ikke er nogen bagside)

Eksempler på signatur

Placeringen på billederne er ikke afgørende og traditionelt set er det mest almindeligt nederst i højre hjørne og altid ud fra, hvad der visuelt passer bedst til det pågældende billede.

Kokjo portrætter
Ring, skriv eller
kig forbi!

Kokjo foto
Abildvej 1
5700 Svendborg

Tlf. 6222 9057

Åbningstider:

Telefontider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00 – 12.00
samt fra kl. 13.00 – 15.00.

Åbningstider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00-15.00.

Lørdag – efter aftale