Portrætfoto i professionelt fotoatelier på Sydfyn

Hos Kokjo studio er det ikke bare en fotograf du ringer til. Det er meget mere end en fotograf. Det er også et billede, der bliver lavet med omhu og det formål det er tænkt til.

Som professionel portrætfotograf laver vi kun billeder fremkaldt på ægte fotopapir fra Kodak, Fuji og Ilford.

Alt vores fotoarbejde er, som gammeldags håndværk, produceret på et professionelt fotolaboratorie. Det foregår i et kontrolleret og kalibreret workflow. Lige fra optagelse, billedbehandling til den endelige fremkaldelse på fotografisk papir.

Alle vores trærammer og passe partout bliver håndlavet på en dansk rammefabrik og som den sidste finish monteret med “usynligt” glas – også kaldet museumsglas. Glas der er fremstillet specielt til fotografiske billeder.

Vil du gerne have syn for sagen og vide, hvad det er vi taler om, er du velkommen til at komme forbi vores showroom på Abildvej 3 i Svendborg.

Se eksempler på vores billeder i galleriet herunder:

Klik på billederne og se dem i fuld størrelse…

Portrætfoto:

Vigtigst af alt…

Det kan være svært at vide helt nøjagtig hvad man ønsker. Vi giver os derfor god tid til at tage en snak om hvad I kunne tænke jer. Der er mange overvejelser. Tøjvalg, lyssætning, baggrund, billedstørrelse, rammevalg osv.
Vi hjælper og vejleder jer hele vejen og guider os sammen i den rigtige retninge, så I kan blive glade og tilfredse med resultatet.

 

Familiefoto:

Den bedste og højeste kvalitet hele vejen

Vi går ikke på kompromis. Vores billeder er unikke håndværksmæssige udførelser. Der er tænkt over lyssætning, farver, opstilling lige fra start til slut. Billedet er et kunsthåndværk, der skal holde i mange år og som man kan være stolt af, at have på sin væg.

Børnefoto:

Vi hjælper og vejleder dig hele vejen…

Vi har mange års erfaring med studiofotografering og kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning. Så billedet kommer helt til sin ret, uanset hvad formålet er med det. 

 

Søskendefoto:

Er du i tvivl?

Er der noget du er i tvivl om, så kontakt os endelig. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring, skriv eller
kig forbi!

Kokjo foto
Abildvej 1
5700 Svendborg

Tlf. 6222 9057

Åbningstider:

Telefontider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00 – 12.00
samt fra kl. 13.00 – 15.00.

Åbningstider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00-15.00.

Lørdag – efter aftale