Kokjo Foto

Vi ved, at billederne er vigtige for jer…


Erfarne fotografer og håndlavet kvalitet
Vi er så stolte af vores håndlavede kvalitet, som bliver produceret i vores hus i Svendborg. Det sikrer, at vi har en hurtig leveringstid og at vi hurtigt kan få bestillinger produceret og afsendt.
Vores dygtige og professionelle fotografer kender vejen til det gode studieportræt – og ikke mindst det årlige gruppefoto. Vi bestræber os på, at det altid er den samme fotograf, der fotograferer jeres børn. Det skaber tryghed hos børnene, at det er det samme velkendte ansigt, der kommer hvert år. Tryghed giver dejlige smil og gode billeder. 

Den gode oplevelse giver de dejligste smil
Vores primære mål er at gøre det til en god og sjov oplevelse at blive fotograferet. Vores fotografer leger gerne med børnene, skaber smil og gode grin og får de bedste udtryk frem. 

Fotografen hjælper selvfølgelig med at håret og tøjet sidder rigtigt, så I får nogle dejlige billeder. 

Samarbejdet med børnehaverne
Vi vægter højt det samarbejde, vi har med daginstitutionerne omkring fotograferingens forløb og er meget taknemmelige for det gode samarbejde vi har med personale og forældre. Vi lægger stor vægt på, at det skal være så nemt og ubesværet for institutionerne som muligt. Fotodagen foregår i en rolig og afslappet atmosfære med en fotograf, der altid er i godt humør og sætter den gode oplevelse i højsæde. 

Kokjo Foto

Tilmelding til fotografering

Inden fotodagen

Inden fotodagen, får daginstitutionen en plakat, hvor I kan se, hvordan I tilmelder jer, hvis I ønsker portrætter af jeres børn.

Hvis I KUN ønsker at bestille gruppebilleder

Ønsker I KUN at bestille gruppefoto, bliver der på dagen, hvor gruppebillederne er taget hængt en anden plakat op, hvor I kan se, hvor og hvordan I kan bestille gruppebilleder.

Hvornår kan vi se og bestille billeder?

Nogle dage efter vi har besøgt jer, vil I kunne se billederne i vores web galleri. Her vælger I selv de billeder I ønsker.

Hvis I har bestilt tid til individuelle portrætter af jeres barn, sender vi en sms til jer, når I kan gennemse billederne. 

Bestil inden fristen

Bestiller I jeres billeder inden for fristen, sendes de portofrit og uden ekspeditionsgebyr til børnehaven.

I kan efter fristen stadig bestille billeder. De vil så blive sendt til jeres hjemmeadresse med portotillæg. 

Hvad hvis vi ikke når at bestille billeder inden fristen udløber?

Når I ikke, at benytte jer af tilbuddet, kan I selvfølgelig stadig se og bestille billeder. Når tilbuddet er udløbet, åbner webshoppen op for andre muligheder og andre priser. Billederne vil blive sendt til hjemmeadressen med porto og ekspedition.

Ingen forudbestilling eller købetvang

Du vælger selv om du vil købe billederne. Der er ingen forudbestillinger eller købetvang. Du vælger selv de billeder du ønsker.

Hvor længe beholder I billederne?

Vi opbevarer billederne i flere år.

Hvis I har flere børn i samme institution

I kan i systemet samle jeres børn i den samme ordre. 
Vælg “Søskende login”. 

Billederne produceres i eget hus

Billederne produceres i vores eget hus i Svendborg. Det betyder, at vi hurtigt kan hjælpe jer og har en kort leveringstid.

I skal i de fleste tilfælde selv sørge for, at børnene bliver fulgt ind til fotografen

Ved eftermiddags- eller lørdagsfotografering, skal I selv ledsage jeres børn ind til fotografen (eller finde én der kan hjælpe jer med dette).

I er velkomne til at tage søskende med.

I så fald skal I være opmærksomme på, at bestille en tid til hvert barn og en ekstra tid til søskende sammen. 

Hvad koster det?

Det koster ikke noget, at få børnene fotograferet. I betaler kun for de billeder I bestiller. Der er ingen forudbestillinger eller købetvang. 

I webshoppen finder I tilbud og priser, hvor alle kan være med. 

Søskendebilleder

Hvis daginstitutionen giver tilladelse til det, tilbyder vi søskende billeder.

Søskende billederne kan ses, når man logger ind på et af børnene.

Fotografen laver gerne lidt fis med børnene på et par af billederne, så der bliver nogle anderledes og sjove billeder også.

Kokjo Børnefoto

Signatur

Vi har signatur på billederne - hvorfor?

Udover at alle producenter har navn på deres produkter, så har vi som professionel fotografvirksomhed også navn på vores produkter, fordi vi følger gældende lovgivning på området.

Gældende danske love p.t. er Ophavsretloven §7 stk. 1, §74 stk. 1 og 2 samt den danske Momslov §69 stk. 4 pkt. 6

Signaturen signalere at der er tale om et stykke ægte håndværk, lavet af en rigtig fotograf/fotografvirksomhed og ikke af en privat person/amatørfotograf.
Derfor alle kunstværker og portrætfotografier er signeret. Endeligt er det også med til at blåstemple billedet/værket og tydeligt vise at vi står ved og anerkender vores fotoarbejde.

Kan man få leveret billederne uden signatur?

Ja! Det er muligt at bestille det der hedder “Signaturfri billeder”. Signaturen sættes på bagsiden i stedet og koster kr. 50,- pr billede og kr. 100,- pr. pakke. 

Alle digitale filer leveres altid med signatur (da der ikke er nogen bagside)

Eksempler på signatur

Placeringen på billederne er ikke afgørende og er almindeligvis nederst i højre hjørne og altid ud fra, hvad der visuelt passer bedst til det pågældende billede.

Kokjo portrætter
Ring, skriv eller kom!

Kokjo foto
Abildvej 1
5700 Svendborg

Tlf. 6222 9057

Åbningstider:

Telefontider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00-15.00

Butikkens åbningstider:
Mandag til fredag
fra kl. 9.00-16.00.